- توضیحات
- نوشته شده توسط User1
- دسته: غذایی و دارویی
- بازدید: 384
سوربیتول یک ترکیب شیمیایی آلی متعلق به گروه قند های الکلی است که از احیای گلوکز و تبدیل یک گروه آلدئیدی به گروه هیدروکسیل به دست می آید. این ترکیب معمولاً از نشاسته ذرت یا سیب زمینی استخراج می شود و در طبیعت نیز وجود دارد و می توان آن را در میوه هایی مانند آلو خشک، گلابی، هلو، گیلاس و زردآلو یافت.
سوربیتول به طور گسترده ای به عنوان یک افزودنی غذایی شناخته می شود و تحت نام E420 مورد استفاده قرار می گیرد. اما این تنها کاربرد این ماده منحصر به فرد نیست. جای تعجب ندارد که همچنان محبوبیت آن در حال افزایش است.
خواص سوربیتول
سوربیتول به شکل یک پودر سفید بی بو یا گرانول با طعم شیرین است. گاهی اوقات به صورت مایع نیز در دسترس است. بیشتر موارد استفاده از سوربیتول به طعم شیرین آن مربوط می شود. با این حال، شیرین تر از شکر نیست. شیرینی آن 50 تا 60 درصد ساکارز است. همچنین پس از مصرف در دهان اثر خنک کنندگی دارد که می تواند مزه های ناخوشایند دیگر مانند ساخارین را بپوشاند.
علاوه بر این، سوربیتول در آب بسیار محلول است و فقط کمی در اتانول حل می شود. در دماهای بالا پایدار است و از نظر شیمیایی خنثی است. سوربیتول نه تنها بر طعم، بلکه بر بافت محصول نیز تأثیر می گذارد. خاصیت پرکنندگی، تثبیت کنندگی و مرطوب کنندگی دارد. به دلیل خاصیت رطوبت گیری به عنوان تثبیت کننده رطوبت نیز عمل می کند.
کاربردهای سوربیتول
همانطور که در بالا ذکر شد، سوربیتول کاربردهای مختلفی در صنایع غذایی (به عنوان شیرین کننده و بافت دهنده) دارد. در اینجا مهمترین کاربردهای آن ذکر شده است.
در صنایع غذایی
سوربیتول به عنوان E420 یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از غذاها است. به محصولات اضافه می شود تا شیرینی مناسب را به آنها بدهد. از آنجاییکه مانع از دست دادن رطوبت خواهد شد، به محصولاتی که در صورت نگهداری طولانی مدت سفت می شوند نیز اضافه می شود.
سوربیتول به دلیل کالری کمی که دارد (30 تا 35 درصد کمتر از شکر) یکی از مواد تشکیل دهنده بسیاری از محصولات کم کالری مانند نوشیدنی های رژیمی و بستنی است. علاوه بر این، در ترکیب آدامس های بدون قند گنجانده شده است. سوربیتول دارای شاخص گلیسمی پایینی است بنابراین در محصولات دیابتی ها مانند شکلات، مربا و ژله نیز یافت می شود. همچنین اغلب در تولید شیرینی مانند کیک یا شکلات به دلیل جلوگیری از خشک شدن و از دست دادن رطوبت در حین نگهداری مورد استفاده قرار می گیرد.
در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی
یکی دیگر از کاربردهای محبوب سوربیتول در لوازم آرایشی است. در تولید لوازم آرایشی، سوربیتول یک مرطوب کننده، نرم کننده و غلیظ کننده است که روی پوست و مو و همچنین بافت محصول تاثیر می گذارد. سوربیتول همچنین بر عمر ماندگاری محصولات آرایشی و بهداشتی تأثیر می گذارد، زیرا امولسیون ها را تثبیت می کند و از خشک شدن مواد آرایشی محافظت می کند.
سوربیتول به دلیل اثر مرطوب کنندگی که دارد، در بسیاری از کرم ها، شامپوها یا لوسیون ها گنجانده شده است. نه تنها پوست را مرطوب می کند، بلکه پوست را صاف و بهبود می بخشد. همچنین به دلیل طعم شیرین آن به محصولات بهداشت دهان مانند خمیر دندان یا دهان شویه نیز اضافه می شود.
در صنعت داروسازی و پزشکی
سوربیتول به عنوان یک ملین عمل می کند بنابراین در داروهای خوراکی یا تنقیه گنجانده می شود. همچنین به عنوان حامل در ساخت داروها به ویژه قرص ها و کپسول ها استفاده می شود. به عنوان جزئی از شربت ها، به نوبه خود از کریستالیزه شدن محتویات جلوگیری می کند.
- توضیحات
- نوشته شده توسط User1
- دسته: غذایی و دارویی
- بازدید: 393
اگر به دنبال مصرف قندهای کمتر تصفیه شده هستید اما همچنان می خواهید هر از چند گاهی از شیرینی لذت ببرید، ممکن است شیرین کننده های جایگزین شکر یک گزینه مناسب برای شما باشند. اما با وجود تعداد بسیار زیاد شیرین کننده های جایگزین شکر تشخیص اینکه کدام یک سالم هستند دشوار است بنابراین برای اطلاعات بیشتر در مورد شیرین کننده های جایگزین شکر، در ادامه مقاله با ما همراه باشید.
چرا باید از شیرین کننده های جایگزین شکر استفاده کنیم؟
بر خلاف قندهای طبیعی که در خوراکی هایی مانند میوه ها بطور طبیعی وجود دارند، قندهای افزوده پس از تولید یا آماده شدن به یک نوشیدنی یا غذا اضافه می شوند. اینها می توانند از شکر سفره گرفته تا شربت ذرت با فروکتوز بالا متغیر باشند. رژیم غذایی مملو از قندهای افزوده می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی شود، از جمله:
- بیماری قلبی
- قند خون بالا
- فشار خون بالا
- مقاومت به انسولین
- بیماری کبد چرب
- چاقی
- التهاب مزمن
- دیابت نوع 2
- برخی از انواع سرطان
از آنجایی که بسیاری از شیرین کننده های جایگزین شکر کالری صفر دارند، ممکن است جایگزین خوبی برای قندهای تصفیه شده برای افرادی باشد که می خواهند مصرف شکر اضافه شده خود را کاهش یا محدود کنند. بسیاری از آنها همچنین تأثیر کمی بر قند خون و تولید انسولین ندارند و برای افرادی که دیابت و هیپرگلیسمی دارند، ایمن تر هستند. اکثر جایگزین های شکر با باکتری های موجود در دهان ما تعامل ندارند، به این معنی که آنها می توانند برای سلامت دندان ها بسیار بهتر از قند معمولی باشند.
4 نوع شیرین کننده جایگزین شکر
جایگزین های شکر می توانند طبیعی یا مصنوعی باشند، اما از آنجایی که اصطلاحات مورد استفاده در مورد جایگزین های شکر می توانند گیج کننده باشند و از برندی به برند دیگر متفاوت هستند در ادامه دسته بندی مختلف این شیرین کننده ها ارائه شده است.
شیرین کننده های طبیعی
شیرین کننده های طبیعی آنهایی هستند که از منابع طبیعی حاوی کالری و مواد مغذی به دست می آیند و توسط بدن متابولیزه می شوند. در اینجا چند نمونه از شیرین کننده های طبیعی آورده شده است:
- شهد آگاو
- عسل
- شکر خرما
- شربت افرا
- ملاس
- استویا
بسیاری از شیرین کننده های طبیعی از منابع گیاهی به دست می آیند. شیرین کننده های طبیعی اغلب سالم تر از شیرین کننده های مصنوعی معرفی می شوند، اما به خاطر داشته باشید که بسیاری از آنها، از جمله استویا، تحت پردازش و تصفیه قرار می گیرند.
شیرین کننده های مصنوعی
شیرین کننده های مصنوعی کالری صفر یا بسیار کمی دارند. آنها حدود 200 برابر شیرین تر از شکر هستند، به این معنی که معمولاً باید کمتر از آنها استفاده کنید تا اثری مشابه شکر داشته باشید. در اینجا برخی از شیرین کننده های مصنوعی رایج آورده شده است.
- آسپارتام
- سوکرالوز
- ساخارین
شیرین کننده های مصنوعی توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده به عنوان افزودنی های غذایی تنظیم می شوند. آنها در طول سال ها موضوع بحث های زیادی بوده اند.
شیرین کننده های جدید
شیرین کننده هایی مانند آلولوز و استویا گروه نسبتا جدیدی از جایگزین های قند هستند. آنها از منابع طبیعی به دست می آیند، اما شبیه شیرین کننده های مصنوعی هستند زیرا کالری بسیار کمی دارند. در اینجا چند نمونه از شیرین کننده های جدید آورده شده است.
- آلولوز
- استویا
- تاگاتوز
قندهای الکلی
قندهای الکلی که پلی ال نیز نامیده می شوند، جایگزین های شکر کم کالری هستند. آنها را می توان به طور مصنوعی ساخت اما برخی از آنها در میوه ها، سبزیجات، قارچ ها و جلبک ها یافت می شوند. علیرغم نامشان، آنها حاوی قند یا الکل نیستند، بلکه حاوی کربوهیدرات های کم هضم هستند. در اینجا چند نمونه از قندهای الکلی وجود دارد.
- زایلیتول
- سوربیتول
- اریتریتول
- مانیتول
- توضیحات
- نوشته شده توسط User1
- دسته: غذایی و دارویی
- بازدید: 300
یدید پتاسیم یک متال هالید است که بسیار متنوع است و در داروها، مواد شیمیایی و مکمل های غذایی استفاده می شود. یدید پتاسیم برای گیاهان آبزی سمی است و یک عامل تحریک کننده پوست و چشم در انسان است. بزرگترین صادر کننده یدید پتاسیم هند است و پس از آن برزیل، پرو، مکزیک، ویتنام و روسیه قرار دارند.
این ترکیب بیشتر در زمینه درمان مشکلات تیروئید و خطرات آلودگی رادیواکتیو استفاده می شود. با این حال، این ماده شیمیایی محبوب طیف کاربرد بسیار گسترده تری دارد. در ادامه با خلاصه ای از حقایق کلیدی درباره یدید پتاسیم، خواص و کاربردهای آن آشنا خواهیم شد.
یدید پتاسیم یا Kl چیست؟
اگرچه یدید پتاسیم در اوایل قرن نوزدهم اختراع شد، اما تنها پس از فاجعه سال 1986 در نیروگاه هسته ای چرنوبیل مورد توجه قرار گرفت. این محصول که به اختصار Kl یا نام Kalii iodidum یا Kalium iodatum نامیده میشود، یکی از اجزای لوگول ید است که از اثرات ایزوتوپ های رادیواکتیو مضر ید جلوگیری می کند.
یدید پتاسیم یک ماده شیمیایی معدنی است که به عنوان نمک پتاسیم اسید هیدرویدیک نیز شناخته می شود. این ترکیب در شرایط آزمایشگاهی عمدتاً برای صنعت داروسازی به عنوان یک افزودنی به داروها، پمادها، مایعات و مکمل های غذایی تولید می شود.
فرآیند تولید یدید پتاسیم
یدید پتاسیم از هیدروکسید پتاسیم تولید می شود. بدین ترتیب که محلول گرم هیدروکسید پتاسیم اشباع شده با یدید واکنش می دهد. در این واکنش شیمیایی، یدات پتاسیم و آب به دست می آیند، سپس تحت فرآیندهای جداسازی قرار می گیرند تا یدید پتاسیم به دست آید.
خواص فیزیکی و شیمیایی یدید پتاسیم
یدید پتاسیم یک ماده شیمیایی بی بو، غیر قابل اشتعال و محلول در آب با طعم تلخ است. این ترکیب به شکل کریستال های سفید ریز و شفاف در دسترس است.
- چگالی یدید پتاسیم 3.12 گرم بر سانتی متر مکعب است.
- نقطه ذوب یدید پتاسیم 681 درجه سانتیگراد و نقطه جوش آن 1323 درجه سانتیگراد است.
- وزن مولکولی آن 166 گرم بر مول است.
- یدید پتاسیم در اتانول و گلیسرول حل می شود.
محلول یدید پتاسیم تغییر شرایط محیطی را به خوبی تحمل نمی کند. هنگامی که بیش از حد گرم می شود و در معرض رطوبت قرار می گیرد، باعث خوردگی فلزات و تولید اکسیدهای هیدروژن و نیتروژن مضر می شود. پس از حل شدن در آب یا تبخیر، محلول Kl خاصیت خورندگی نشان می دهد و پوست، مخاط بینی و چشم ها را تحریک می کند. این ماده سیستم گوارش را مختل می کند و باعث ایجاد طیفی از مشکلات گوارشی می شود.
کاربرد یدید پتاسیم در پزشکی
امروزه یدید پتاسیم به طور گسترده در بسیاری از صنایع استفاده می شود. این ترکیب در درجه اول برای تولید داروها، مایعات ضدعفونی کننده و مکمل های غذایی (لوگول ید) استفاده می شود. یدید پتاسیم به عنوان یک فرآورده دارویی اثرات همه جانبه ای بر بدن انسان دارد:
- از تیروئید محافظت می کند.
- دارای اثر ضد التهابی است.
- اثر خلط آور دارد
- به درمان اسپورتریکوزیس، عفونت قارچی پوست کمک می کند
وقتی یدید پتاسیم بیش از حد مصرف شود، تأثیر نامطلوبی بر بدن انسان می گذارد؛ می تواند باعث تورم، حالت تهوع و واکنش های آلرژیک شود. بنابراین، قبل از شروع درمان یدید پتاسیم، مشورت با پزشک یا داروساز الزامی است.
سایر کاربردهای یدید پتاسیم
- ید زایی نمک سفره
- تصفیه آب آشامیدنی
- آنالیزهای شیمیایی کمی (معروف به تیتراسیون)
- تجزیه و تحلیل فیزیکی (طیف سنجی)
- تجزیه و تحلیل کیفی محصولات غذایی
- تولید امولسیون عکاسی حساس به نور
ید لوگول - محلولی از یدید پتاسیم
در سال 1829، ژان لوگول، محقق و پزشک فرانسوی، دستور العملی برای محلول آبی یدید پتاسیم (Solutio Iodi aquosa) ایجاد کرد که امروزه تحت نام ید لوگول هنوز کار می کند. ژان لوگول کشف کرد که ترکیب آب مقطر، ید و یدید پتاسیم تأثیر بسیار مفیدی بر بیماران کم کاری تیروئید دارد و عملکرد تیروئید را بهبود می بخشد. همچنین قرار بود تجویز منظم این مایع از این اندام حساس در برابر تشعشعات سرطان زا محافظت کند.
امروزه ید لوگول در مقیاس صنعتی به عنوان یک داروی محبوب و همچنین به عنوان یک عامل ضد عفونی کننده و ضد باکتری ساخته می شود. با این حال، اثر مفید مایع تنها با دوز مناسب قابل دستیابی است.
بازار خرید و فروش یدید پتاسیم
بر اساس درجه صنعتی، تخمین زده می شود که صنعت داروسازی بر بزرگترین بازار در سال 2020 تسلط داشته باشد و پیش بینی می شود در دوره پیش بینی آینده با CAGR 7.0 درصد رشد کند. 42.2 درصد از کل بازار را بخش داروسازی به خود اختصاص داده است.
- توضیحات
- نوشته شده توسط User1
- دسته: غذایی و دارویی
- بازدید: 426
زانتان گام یک ماده همه کاره است که کاربردهای مختلفی از غلیظ کننده در محصولات غذایی گرفته تا تثبیت کننده در لوازم آرایشی و بهداشتی دارد. این ماده که در دهه 1960 کشف شد، از تخمیر قند توسط باکتریXanthomonas campestris به دست می آید. این ماده به دلیل خواص منحصر به فردش، از جمله توانایی آن در نگه داشتن موادی که در غیر این صورت جدا می شوند، مانند روغن و آب، به یک ماده محبوب تبدیل شده است که می تواند به بهبود کیفیت و پایداری محصولات کمک کند.
خواص زانتان گام
صمغ زانتان خواص فوق العاده و مفیدی از خود نشان می دهد، به عنوان مثال:
- ویسکوزیته بالا در غلظت های پایین
- تغییرات کم در ویسکوزیته در دماهای مختلف
- پایداری عالی در محدوده وسیع pH
- همچنین پایداری انجماد و ذوب قوی را فراهم می کند که ویژگی های سوسپانسیون کننده قابل توجهی را نشان می دهد.
کاربردهای زانتان گام در صنایع مختلف
صنایع غذایی
زانتان گام همچنین به عنوان E415 شناخته می شود که به طور گسترده در صنایع غذایی به عنوان یک عامل غلیظ کننده و امولسیون کننده استفاده می شود. معمولاً در چاشنی ها، سس ها و سس های سالاد استفاده می شود تا بافتی خامه ای به آن ها بدهد و از جدا شدن بافت آن ها جلوگیری کند.
همچنین یک ماده محبوب در پخت بدون گلوتن است زیرا به بهبود بافت و کشسانی خمیر بدون گلوتن کمک می کند. هنگامی که به آردهای بدون گلوتن اضافه می شود، می تواند به ایجاد محصولات پخته شده با بافتی شبیه به همتایان حاوی گلوتن کمک کند. علاوه بر این برای گیاهخواران نیز قابل استفاده است.
صمغ زانتان علاوه بر خاصیت غلیظ کنندگی و امولسیون کنندگی، توانایی افزایش طعم غذاها را نیز دارد. این می تواند به پوشاندن طعم های تلخ یا فلزی کمک کند و حتی می تواند طعم کلی غذاها را بهبود بخشد.
صنایع آرایشی و بهداشتی
زانتان گام همچنین به دلیل توانایی آن در نگه داشتن مواد کنار هم و بهبود بافت محصولات در انواع فرمولاسیون های مراقبت شخصی و آرایشی استفاده می شود. معمولاً در لوسیون ها، کرم ها و شامپوها برای ایجاد قوام کرمی و صاف استفاده میشود. اغلب در خمیردندان به عنوان یک روش ترجیحی برای غلیظ کردن استفاده می شود.
صمغ زانتان علاوه بر خواص بافتی، پایداری کلی محصول را بهبود می بخشد. این می تواند به جلوگیری از جدا شدن مواد کمک کند و حتی می تواند ماندگاری محصول را افزایش دهد. این باعث می شود که آن را به یک عنصر محبوب در کرم های ضد آفتاب تبدیل کند، جایی که می تواند به جلوگیری از جدا شدن روغن از بقیه محصول کمک کند.
صنایع داروسازی
زانتان گام همچنین در صنعت داروسازی به عنوان غلیظ کننده و سوسپانسیون کننده داروهای مایع استفاده می شود. این می تواند به بهبود بافت و قوام داروهای مایع کمک کند و بلع آن ها را آسان تر کند. همچنین برای کمک به جلوگیری از ته نشین شدن مواد در ته بطری استفاده می شود و اطمینان حاصل می کند که بیماران در هر بار مصرف دوز ثابتی از دارو را دریافت می کنند.
صنعت نفت و گاز
زانتان گام دارای خاصیت منحصر به فردی است که به آن اجازه می دهد تا مایعات را غلیظ کند، حتی در حضور سایر موادی که به طور معمول از غلیظ شدن جلوگیری می کنند. این ویژگی آن را به یک عنصر ایده آل برای صنعت نفت و گاز تبدیل می کند. در این صنعت از صمغ زانتان برای افزایش ویسکوزیته سیالات حفاری استفاده می شود و باعث می شود که آنها در حذف برش های مته و جلوگیری از آسیب تجهیزات موثرتر باشند.
- توضیحات
- نوشته شده توسط User1
- دسته: غذایی و دارویی
- بازدید: 312
الکترولیت ها برای عملکرد سالم حیاتی هستند. بسیاری از فرآیندهای بدن نیاز به جریان الکتریکی کمی دارند و الکترولیت ها هنگامی که در آب حل می شوند، این نقش را ایفا می کنند. الکترولیت ها می توانند با یکدیگر و بافت ها، ماهیچه ها و اعصاب فرد تعامل داشته باشند. الکترولیت های مختلف فرآیندهای مختلفی را انجام می دهند، بنابراین داشتن تعادل انواع مختلف در بدن مهم است. عدم تعادل یا کمبود Electrolyte می تواند باعث ایجاد طیف وسیعی از مشکلات سلامتی شود.
الکترولیت ها چیست؟
الکترولیت ها مواد شیمیایی هستند که بارهای الکتریکی را در اعصاب و ماهیچه ها حمل می کنند. به عنوان مثال، قلب از الکترولیت ها برای کمک به ضربان استفاده می کند. این ترکیبات همچنین هیدراتاسیون بدن را تنظیم می کنند، فشار خون را کنترل می کنند و به ترمیم بافت آسیب دیده کمک می کنند. منیزیم، پتاسیم، کلسیم و سدیم همگی الکترولیت هستند و برای انقباض عضلانی ضروری هستند.
منابع الکترولیت
انسان نیاز به مصرف Electrolyte در غذا و نوشیدنی خود دارد. به ویژه، میوه ها و سبزیجات منابع غنی طیف وسیعی از الکترولیت ها هستند. برخی از افراد ممکن است به الکترولیت های اضافی به شکل مکمل هایی مانند مکمل ورزش یا نوشیدنی های انرژی زا نیاز داشته باشند. اینها برای کمک به بدن برای جبران منابع از دست رفته در طول ورزش طراحی شده اند. با این حال، مصرف این نوشیدنی ها در مقادیر زیاد می تواند منجر به افزایش بیش از حد سطح الکترولیت در بدن شود.
انواع الکترولیت
الکترولیت سدیم به تنظیم مقدار مایع موجود در سلول ها و خون کمک می کند. انسان برای حفظ عملکرد طبیعی عضلات و اعصاب و حفظ تعادل اسید و باز بدن به مقادیر کافی سدیم نیاز دارد. بزرگسالان برای حفظ سلامت مطلوب روزانه به حدود 1.2 تا 1.5 گرم سدیم نیاز دارند. با این حال، بسیاری از افراد به مراتب بیشتر از نیاز خود در غذاهای شور و تنقلات و با افزودن نمک اضافی به غذای خود مصرف می کنند. متخصصان خوردن بیش از 5 گرم نمک در روز را توصیه نمی کنند.
پتاسیم در کنار سدیم برای حفظ تعادل مایعات و اسید و باز در بدن عمل می کند. همچنین در کنار کلسیم برای تقویت عملکرد اعصاب و ماهیچه های سالم عمل می کند. کمبود پتاسیم باعث ایجاد مشکلاتی در ذخیره سازی گلیکوژن می شود.
استخوان ها مخزن اصلی ذخیره کلسیم هستند. کلسیم یونیزه در بدن یک الکترولیت حیاتی است. نقش های آن شامل تنظیم ضربان قلب، تسهیل عملکرد طبیعی سلول ها و کنترل لخته شدن خون است. بزرگسالان برای حفظ سطح سالم به حدود 1000 تا 1300 میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند.
در حالی که استخوان ها بیشتر منیزیم بدن را ذخیره می کنند، حدود یک درصد در مایع اطراف سلول ها باقی می ماند. این Electrolyte واکنش های طبیعی آنزیمی را تسهیل می کند. اکثر افراد نیاز به مصرف روزانه 310 تا 420 میلی گرم منیزیم دارند.
عدم تعادل الکترولیت چیست؟
مقدار زیاد یا کم الکترولیت ها می تواند باعث آسیب شود. بدن ممکن است به دلیل تعریق یا از دست دادن ناگهانی مایعات بدن مانند استفراغ و اسهال، الکترولیت ها را از دست بدهد. جایگزینی این مواد شیمیایی برای جلوگیری از کاهش بیش از حد سطح الکترولیت مهم است. از سوی دیگر، اگر فردی دارای مقدار زیادی الکترولیت خاص باشد، بدن معمولاً میتواند آن را بدون آسیب از طریق کلیه فیلتر کند. با این حال، سطوح ممکن است آنقدر بالا برود که بدن دیگر نتواند آنها را تنظیم کند. در این شرایط، فرد ممکن است علائمی مانند انقباض عضلانی، ضربان قلب نامنظم، تغییرات فشار خون و تشنج داشته باشد.
عدم تامین مجدد ذخایر الکترولیت پس از ورزش یا استفراغ طولانی مدت و اسهال می تواند باعث عدم تعادل شود. کم آبی مزمن و رژیم غذایی بی کیفیت نیز می تواند منجر به عدم تعادل سطح الکترولیت شود. برخی از درمان های سرطان و داروهای ادرارآور می توانند عدم تعادل را بیشتر کنند. افراد مسن تر و افراد مبتلا به پرخوری عصبی به ویژه مستعد ابتلا هستند. بیماری کلیوی و نارسایی احتقانی قلب نیز از علل شایع عدم تعادل الکترولیت هستند.
تست الکترولیت
در برخی شرایط، پزشک ممکن است آزمایش خون را برای بررسی سطح الکترولیت ها در خون فرد تجویز کند. این امر به ویژه در صورتی که بیمار داروهای خاصی مصرف می کند یا مشکل سلامتی مرتبط با عدم تعادل الکترولیت دارد، محتمل است. این آزمایش همچنین اسیدیته خون را بررسی می کند، زیرا عدم تعادل اسید و باز می تواند بعداً منجر به عدم تعادل الکترولیت شود. این آزمایش به پزشکان اجازه می دهد تا نوع و شدت عدم تعادل را ارزیابی کنند و به آنها در تصمیم گیری در مورد یک دوره درمانی کمک می کند.
صفحه1 از4